Circulair Vastgoed

Ontdek waar de potentie voor circulariteit in uw projecten ligt

Onze gedachte daagt ons dagelijks uit om circulaire waarde toe te voegen aan uw project. Dat begint al bij een circulair ontwerp tot aan het eindeloos streven naar uw circulariteitsdoelstellingen. Zo sturen we op het minimaliseren van de milieu-impact, functioneel waardebehoud en het beschermen van grondstofvoorraden.

Om uw ambitie werkelijkheid te maken voeren we MPG-optimalisatie studies uit, faciliteren we in CO2-benchmarking, adviseren we over technisch gelijkwaardige circulaire bouwproducten, registreren we de circulariteitsprestaties en brengen we de herbruikbaarheid en restwaarde van materialen in kaart middels een materialenpaspoort of Materialen Survey.

Bij een Circulair gebouw worden de financiële parameters opgesteld vanuit een Total Cost of Ownership benadering waarbij de restwaarde en onderhoudskosten worden geoptimaliseerd. Dat uiteindelijk resulteert in een hogere Netto Constante Waarde, een hoger investeringsrendement & intern rendement, kortere leegstand en minder risico’s voor investeerders.